Pulovere tricotate lungi in tendinte – pulovere la moda in sezonul rece

Este sezonul tricotajelor, sezonul in care iti doresti sa te simiti confortabil, sa-ti fie cald si in acelasi timp sa nu renunti la feminitate si eleganta. Din fericire evolutia tricotajelor, a puloverelor in general, este una in acord perfect cu tendintele din moda. Puloverele tricotate fara forma si fara nimic special au disparut de ceva vreme, in locul lor au aparut modele originale si deosebite care se asorteaza de minune in peisajul friguros al iernii.
Iti prezentam cateva modele de pulovere tricotate lungi pe care nu trebuie sa le ratezi in aceasta iarna. In plus preturile sunt decente, reducerile de sezon au inceput deja iar varietatea este atat de mare incat sigur vei gasi ceva pe placul tau. Intra sa vezi modele!
Pulovere tricotate lungi cu modelPulovere tricotate lungi in culori viiPulovere tricotate lungi cu guler rulatPulovere tricotate lungi animal print
Puloverele din acest sezon sunt extrem de originale atat din punct de vedere al materialelor dar si al culorilor si modelelor. Se poarta imprimeuri inedite, aplicatii si insertii de materiale care nu au nimic in comun cu tricotajele. Dar efectul este unul fabulos, iar puloverele tricotate din aceasta iarna fac fata si celor mai exigente gusturi. Vezi aici modele deosebite!
Pulovere tricotate lungi  bleumarinPulovere tricotate lungi stil rochiePulovere tricotate lungi cu guler largPulovere tricotate lungi in dungi

 

 

 

 

 

 

 

 

Croiala puloverelor este diferita de la model la model, vei gasi pulovere tricotate asimetrice, pulovere stil rochie, pulovere tricotate lungi mulate sau pulovere cu gulere largi si bogate. Culorile sunt din cele mai placute, in afara de clasicul gri sau negru, vei gasi pulovere in culori pastelate sau combinatii de culori din cele mai diverse. In acest magazin vei gasi o colectie impresionanta de pulovere tricotate lungi ieftine.
Putem spune ca puloverele din aceasta iarna au nu doar un rol practic, ci si unul estetic. Astfel, nevoia de a te imbraca cu haine deosebite, pline de feminitate si eleganta, este satisfacuta pe deplin indiferent de temperaturile de afara.

Acest articol a primit 4 stele din 5 posibile. Articolul Pulovere tricotate lungi in tendinte a fost considerat util de 135 de vizitatori. Tie ti-a fost util ?